Manlig hud & skäggvård i stockholm

Manlig hud & skäggvård i Stockholm2018-02-10T16:52:47+00:00

Project Description

Manlig grooming är idag populärare än någonsin och många män stoltserar dessutom med en rejäl skäggväxt. Precis som håret på huvudet kräver även skägget vård för att se riktigt snyggt ut. Det är därför viktigt att man ägnar sig åt skäggvård och har en bra rutin för detta. I en bra skäggvårdsrutin finns det några nyckelprodukter som alltid bör ingå. Dessa är: Skäggschampo och balsam, en bra skäggolja och ett skäggvax för styling. Vi på Estetikstudion har flera olika produkter som hjälper dig att vårda ditt skägg på bästa sätt. Fråga oss gärna om råd så hjälper vi dig hitta produkter som gör ditt skägg riktigt stiligt.

Så här använder du olika produkter för skäggvård

I Estetikstudions stora utbud hittar du en mängd produkter för skäggvård. Men hur använder man egentligen dessa produkter? Nummer ett i en bra skäggvårdsrutin är rengöring. Många väljer att använda sitt vanliga schampo, eller ännu värre, tvättar skägget med tvål. Detta är dock inte så bra. Ett bra skäggschampo är milt och skänker fukt till skägget samtidigt som det skonar huden. Ett speciellt skäggbalsam är anpassat för att ge det ofta torra skägget ytterligare fukt. Efter tvätten och när helst som skägget eller huden känns torr ska du applicera en skäggolja. Denna förhindrar irritation och gör skägget mjukt, glansigt och väldoftande. Skägget kan också behöva formas och då använder man med fördel ett skäggvax till detta. En skäggborste är också en viktig produkt i varje skäggbärares grooming-kit.

Estetikstudion har ett brett utbud av groomingprodukter

På Estetikstudion har vi ett stort och unikt utbud av produkter för manlig grooming, bland annat produkter för skäggvård, hudvård, rakning och hårvård. Vi har även stor kunskap och hjälper dig gärna om du har frågor om vilka produkter som passar just dig och din hud- hår- och skäggvårdsrutin. Hos oss tas du emot i fina harmoniska lokaler och möts av kompetent och professionell personal.