3D Ögonbryn i Stockholm

3D Ögonbryn i Stockholm2021-04-12T09:53:36+00:00

Få perfekta 3D ögonbryn

Behandling med kosmetiskt tatuerande av 3D Ögonbryn hos oss i Stockholm är till för dig som är trött på att varenda morgon förbättra dina ögonbryn. Om du saknar ögobryn, eller har Din morgonprocedur kommer att gå betydligt snabbare och du kanske kan sova lite längre på morgonen eller lägga tid på något annat. Behandlingen är den senaste typen av kosmetisk tatuering som finns på marknaden. Det nya med den här metoden är att man uppnår 3D-effekt, vilket gör att det verkligen blir svårt att skilja dina egna ögonbryn från de tatuerade. Ögonbrynen skapas med hjälp av små snitt i huden. Dina tatuerade ögonbryn kommer på så sätt att bli riktigt verklighetstrogna och precis som du vill ha dem.

Hur går kosmetiskt tatuerande till?

Fördelarna med kosmetisk makeup är att du slipper lägga tid på att sminka dig och dessutom kan försäkra dig om att du alltid ser bra ut.På Estetikstudion i Stockholm använder vi enbart produkter av högsta kvalité för att säkerställa att dina 3D Ögonbryn uppnår en naturtrogen effekt. Ögonbrynen som skapas är tunna och fina men anpassas efter din typ av ögonbryn och din naturliga riktning på brynen. Innan behandlingen kan påbörjas kommer du att gå igenom en konsultation med din terapeut, för att tillsammans skissa fram det exakta, slutgiltiga resultatet. På så sätt vet du precis hur det kommer att bli och du kan komma med dina egna åsikter. Det är viktigt för oss att du blir nöjd! Färgen håller i 1-3 år, därefter kan man behöva göra om behandlingen.

Boka tid för 3D Ögonbryn hos oss i Stockholm

3D Ögonbryn gjorda hos oss på Estetikstudion innebär att du får vackra, verklighetstrogna ögonbryn som håller länge. Du kan vara säker på att dina ögonbryn håller formen i alla väder, helt utan att du måste bättra på makeupen. Du kan också vara säker på att vi tar oss tid för dig och dina önskemål så att du får just de ögonbryn du drömmer om!

Kostnadsfri konsultation

BOKA TID

3D-ögonbryn (Microblading)

120 min inkl återbesök, 2 900 kr

BOKA TID