Permanent hårborttagning

Permanent hårborttagning i Stockholm2021-04-15T14:18:10+00:00

Permanent hårborttagning i Stockholm

Permanent hårborttagning betyder att vi avlägsnar oönskad hårväxt på vår klinik i Stockholm så att du inte behöver upprepa behandlingen. Det finns flera olika metoder som kan åstadkomma detta resultat och du kan därför välja en teknik som passar dig. Laserbehandling mot hårväxt är en metod för hårborttagning som inte bara tar bort hårstrån utan även hårsäckarna. Det innebär att nya hårstrån inte kan växa ut på samma plats. Permanent hårborttagning med IPL innebär, precis som när man använder laser, att ljus bränner bort hår och hårsäckar. Laser och IPL är effektivast mot mörka hårstrån. Hårborttagning med diatermi eller elektrolys innebär att enskilda hårstrån tas bort med en nål. Det fungerar även på ljusa strån men tar längre tid än laser och IPL. På Estetikstudion i Stockholm erbjuder vi olika behandlingar som passar för alla hårtyper.

Vad är fördelarna med hårborttagning med laser?

Metoder för permanent borttagning av hår är inte bara effektiva utan också mindre smärtsamma än de flesta andra tekniker för hårborttagning. Permanent hårborttagning kan också innebära en besparing i längden om alternativet är att upprepa behandlingar som inte ger ett varaktigt resultat. Något många uppskattar med att ta bort oönskat hår en gång för alla är den tidsbesparing det innebär och att du aldrig behöver känna den stress som följer av att till exempel inte ha hunnit raka sig under armarna på ett tag. Effektiv hårborttagning är bra för självförtroendet och kan befria dig från ett irriterande moment i den vardagliga rutinen. Det är även skönt att slippa behöva tänka på att köpa hem särskilda rakhyvlar och krämer. De är få som ångrar sig efter att ha tagit bort hår permanent.

Boka tid hos oss i Kista, Stockholm

Permanent hårborttagning innebär att du sparar mycket tid och förmodligen även pengar i längden. Detta är ett bekvämt sätt att lösa ett av vardagens små problem samtidigt som du investerar i ditt utseende och sin självkänsla. Det finns flera olika metoder för att ta bort hår permanent. Vi hjälper dig att hitta en teknik som passar utifrån just dina behov.

Axil, armhålor

25 min 600,00 kr

BOKA TID

Bikini

25 min 800,00 kr

BOKA TID

Bikini brasiliansk

35 min 1.200,00 kr

BOKA TID