Medicinsk hudvård i Stockholm

Medicinsk Hudvård i Stockholm2021-04-12T09:28:13+00:00

Vad ingår i medicinsk hudvård?

För dig som vill förbättra huden utan kirurgiska ingrepp är medicinsk hudvård ett smart val. Inom detta område handlar det inte bara om att vårda och försköna huden utan även om att lösa hudproblem, tillfälliga såväl som kroniska. Idag finns det olika behandlingar inom medicinsk hudvård i Stockholm. Med hjälp av våra behandlingar kan det översta hudlagret förbättras, men den kan även fungera på det mellersta hudlagret.

Ring eller besök oss gärna i Stockholm för att få veta mer om medicinsk hudvård, och hur vi bäst kan hjälpa dig. Våra behandlingar och produkter kan hjälpa dig till en friskare och vackrare hud.

Bevisade resultat för dig med hudåkommor

Du som har problemhy, även om det bara är tillfälligt, kan behöva produkter och behandlingar utöver det vanliga. Vare sig det problem nyligen har tillkommit, eller om du har dragits med det under en längre tid så har vi behandlingar för dig. Vi börjar med en hudanalys och bedömning av din hudtyp. Därefter planerar vi vilken medicinska hudvård som du är i behov av. Vi gör detta både utifrån dina önskemål, men även efter den budget du har.

För det bästa resultatet av medicinsk hudvård rekommenderar vi alltid att du använder hemmaprodukter mellan dina behandlingar. Självklart hjälper vi dig att hitta produkter som fungerar för dina unika behov. Att ta hand om huden är en investering för livet.

Varför välja oss för medicinsk hudvård i Stockholm?

Vi hjälper människor att få en stark, frisk och återfuktad hud som de kan känna sig trygga i. Våra behandlingar innefattar allt ifrån mesoterapi för dig med känslig hy, till kemisk peeling för dig som vill bli fri ifrån såväl acne som torr hy. Efter vår konsultation kommer du att få ett prisförslag för din behandling hos oss i Stockholm. Vi erbjuder alltid ett bra pris för våra kunder. Dessutom tillkommer det inga extra kostnader.

Kostnadsfri konsultation

BOKA TID

Kemisk peeling

30 min 1.195,00 kr

BOKA TID

Microneedling

60 min 1.900,00 kr

BOKA TID