Hudföryngring i Stockholm

Hudföryngring i Stockholm2021-04-12T09:24:21+00:00

Hudföryngring i Stockholm

Hudföryngring innebär ett lyft för den åldrande huden. Huden påverkas av sol, vind och andra yttre faktorer och förlorar med åren sin elasticitet, spänst och lyster. Behandlingen stimulerar hudcellerna till nyproduktion, som förbättrar hudens spänst och lyster samtidigt som den slätar ut mindre åldersrynkor. Kollagenet i huden drar ihop sig och stimuleringen gör att nybildningen av kollagen ökar. Det i sin tur gör att huden känns fräschare och mer elastisk. Den här behandlingen kan också användas på grovporig hud och hud med acneärr. När balansen mellan hudens talgproduktion och förmåga att bevara fukt förbättras blir huden slätare, porerna förminskas och ytliga blodkärl och pigmenteringar blir mindre synliga.

Hudföryngring är ett smärtfritt ansiktslyft

Till skillnad mot ett kirurgiskt ansiktslyft är hudföryngring en smärtfri behandling som kan upprepas flera gånger tills det önskade resultatet är uppnått. Vid ett kirurgiskt ansiktslyft sträcker man bara ut den befintliga huden. Pigmenteringar och solskador förblir oförändrade. Utöver det krävs en läktid med skötsel och omläggning av operationssåren. Med en hudföryngrande behandling hos oss i Stockholm får du ett långvarigt resultat med en elastisk och fräsch hy, tack vare den ökade cellförnyelsen. Behandlingen sker utan narkos och den tar bara några timmar att genomföra. Metoden är perfekt för dig som vill ha en effektiv uppstramning och föryngring av huden. Ta tillfället i akt att minska porer, acneärr, rynkor, pigmentfläckar och andra solskador samtidigt som hyaluronsyran, hudens fuktighets- och spänstbevrande ämne, och kollagen stimuleras till nyproduktion.

Långvariga resultat på vår klinik i Stockholm

Känns huden i ditt ansikte slapp, grovporig och fläckig? Då kan hudföryngring vara ett alternativ för dig. Behandlingen stimulerar hudcellerna till nyproduktion som ger ett långvarigt fräscht resultat. Din hud blir mer elastisk, får en helt ny lyster och rynkorna minskar. Hos oss på Estetikstudion i Stockholm blir du väl omhändertagen i en lugn och harmonisk miljö för din hudföryngring. Vår professionella personal har kompetensen att utföra kliniska behandlingar på ett säkert och tryggt sätt.

Kemisk peeling

30 min 1.195,00 kr

BOKA TID

Kemisk peeling kur 3-6 ggr

30 min 895,00 kr / behandling

BOKA TID

Microneedling

60 min 1.900,00 kr

BOKA TID

Microneedling kur 3 ggr

60 min 1.600,00 kr / behandling

BOKA TID