Behandling med CryoPen

CryoPen behandling i Stockholm2021-04-12T09:23:53+00:00

Behandling med CryoPen i Stockholm

Hos oss i Stockholm kan du på ett säkert sätt få din behandling med CryoPen. Det är en metod som är innovativ och där vi effektivt arbetar med kryobehandling. På bara några sekunder så kan vi arbeta bort godartade hudförändringar. Den behandlar olika åkommor genom att snabbt och effektivt kyla ned det man vill bli av med utan att skada frisk vävnad med sin millimeterprecision.

På Estetikstudion i Stockholm kan vi med CryoPen behandla bland annat:

  • Åldersfläckar, leverfläckar eller pigmentfläckar
  • Röda fläckar, även kallade körsbärsangiom
  • Fibrom och skintags
  • Lipom/Fettknölar i underhuden
  • Vårtor och åldersvårtor
  • Hemangiom, även känt som smultronmärke
  • Aktiniska keratoser (solskadad hud)

Det går också att behandla fibrom och keratoser på ett effektivt sätt. När vi behandlar dig med CryoPen hos Estetikstudion i Stockholm görs den alltid av utbildad personal. Vi arbetar alltid med fokus på din hälsa och ditt välmående. Behandlingen tar några sekunder och endast 1-3 behandlingar krävs för att bli helt av med hudåkomman.

Hur arbetar vi med CryoPen i Stockholm?

Vi avlägsnar dina godartade hudförändringar med precision. Själva behandlingen där vi avlägsnar problemområdet görs genom frysning. Det är en form av flytande dikväveoxid och det som används ser ut som en penna. Huden penetreras och själva cellväggen som önskas behandlas förstörs. Ibland kan vi behöva utföra flera behandlingar för att avlägsna alla förändringar du vill få bort.

Behandlingen kan utföras av medicinska skäl men också av rent estetiska skäl. Vi utför även behandlingar i ansiktet. Själva behandlingen med CryoPen går fort och är relativt smärtfri. Kylan fungerar i sig som smärtlindring men du kan känna en lätt stickande känsla.

Vi ser till att du får det resultat du önskar

När vi ska utföra en behandling av olika skäl med CryoPen vill vi att du först kommer på en konsultation på vår klinik i Kista, Stockholm. Vi går då igenom området du vill behandla och förklarar hur behandlingen går till i detalj. När du är hos oss gör vi också en bedömning om det krävs flera behandlingar för att uppnå önskat resultat.

Ibland vill vi att du uppsöker en läkare innan vi behandlar dig med CryoPen i Stockholm. Detta om det går att misstänka att förändringen inte är godartad. Vi månar alltid om din hälsa och därför vill vi vara säkra på att behandlingen är den bästa för dig. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka in en konsultation.

Cryopen behandling

BOKA TID