Lash lift i Stockholm

Lash lift i Stockholm2021-04-14T12:17:08+00:00

Lash lift hos Estetikstudion i Stockholm

De flesta drömmer och svepande och vackert böjda ögonfransar, men hur gör man om man inte har dem naturligt? Ingen fara, då kan man besöka oss på Estetikstudion i Stockholm och göra ett lash lift. Detta är en cirka 30 minuter lång behandling där dina fransar böjs permanent och sedan färgas i valfri färg. Behandlingen ger fransarna en fantastiskt fin böj och samtidigt ett väldigt naturligt intryck. Resultatet efter en behandling håller upp till 12 veckor beroende på dina egna fransars växtcykel. Det är också viktigt att du sköter fransarna på rätt sätt efteråt för att få behandlingen att hålla så länge som möjligt.

När ska man göra ett franslyft?

Det finns en mängd av olika tillfällen där Lash lift är en utmärkt behandling. På vår klinik i Stockholm erbjuder vi olika tjänster för lash lift och fransförlängning. Det kan vara så enkelt som att du känner att dina fransar är för raka och färglösa. Behandlingen passar också för dig som inte vill lägga så mycket tid på sminkning men ändå vill ha ett piggt och fräscht utseende. Fransförlängningar har på senare år blivit väldigt populära, tyvärr drabbas vissa av allergiska reaktioner och kan inte göra den typen av behandling. Då är ett lyft av fransarna ett utmärkt alternativ. Efter behandlingen kan du behandla dina fransar nästan som vanligt. Det är dock viktigt att undvika oljebaserade removers och oljor kring ögonen de första 48 timmarna, detta eftersom permanenten då kan förstöras. Undvik också att utsätta fransarna för hög värme såsom bastubad de första dygnen.

Fylliga fransar och pigg blick snabbt

Lash lift ger dig drömfransar på bara 30 minuter. Med franslyft får du vackert permanent böjda fransar och en färgning i valfri färg. Behandlingen håller i upp till tolv veckor beroende på dina fransars växtcykel. Franslyft är utmärkt för dig som vill ha en piggare blick eller för dig som får allergiska reaktioner vid fransförlängning. På Estetikstudion i Stockholm möts du alltid av kompetent och professionell personal.

Kostnadsfri konsultation

BOKA TID

Lash Lift (inkl. färgning)

60 min, 850 kr

BOKA TID

Lash Lift & Brow Lift combo

90 min, 1 500 kr

BOKA TID