Fransförlängning i Stockholm

Fransförlängning i Stockholm2021-04-21T14:34:14+00:00

Fransförlängning i Stockholm

Fransförlängning är en fantastisk metod för dig som inte har naturligt långa och tjocka ögonfransar. Med den här tekniken får du täta och vackra fransar som gör att du kan hoppa över mascaran på morgonen. Dina fransar kommer att vara lika snygga utan make-up. Ögonfransarna sätts fast en och en och du väljer själv vilken längd, tjocklek och böj på fransarna som du vill ha. En förlängning håller mellan sex och åtta veckor, då har den sista fransen trillat av. På Estetikstudion i Kista, Stockholm så arbetar vi enbart med produkter av högsta kvalitén. Ett återbesök efter tre till fyra veckor, när du har tappat ungefär hälften av fransarna, gör att du alltid har täta och långa ögonfransar.

Hur går en fransförlängning till?

När du kommer för att göra en fransförlängning är det viktigt att ansiktet är helt rent från ögonmakeup. Du berättar om dina önskemål gällande fransarnas längd, tjocklek och böjning. Fransarna är av olika längder och appliceras en och en för att få det bästa och mest naturliga resultatet. Hur många fransar som behövs beror på hur dina egna fransar ser ut. Förlängningarna klistras på de av dina egna fransar som har möjligheten och förutsättningarna att bära upp en förlängningsfrans. Om du har hår och naglar som växer snabbt innebär det också att dina ögonfransar gör det. Därför får du vara beredd på att ha ett tätare intervall mellan dina fransförlängningar. Tränar du mycket eller jobbar i miljöer med mycket ånga och värme får du räkna med att göra om fransförlängningen oftare.

Behöver dina ögon en vacker inramning?

Har du tröttnat på mascara som rinner, smetar och irriterar ögonen? Med en fransförlängning kan du hoppa över mascaran och ändå ha vackert inramade ögon. Kom till oss på Estetikstudion och gör din fransförlängning. Vår professionella personal tar väl hand om dig och du kan slappna av helt i deras händer. Skäm bort dig själv med långa, täta och vackra ögonfransar, det är du värd!

Kostnadsfri konsultation

BOKA TID

Singel/mix – Nytt set

120 min,  900 kr

BOKA TID

Singel/mix – Påfyllnad

60 min,  750 kr

BOKA TID