Fillers i Stockholm

Fillers i Stockholm2021-04-09T10:40:52+00:00

Säker injektionsbehandling med fillers

Fillers är en estetisk behandling som har blivit mycket populär i Stockholm. Behandlingen innebär att man injicerar ett ämne under huden som fyller ut linjer och veck och ger volym i områden som sjunkit ihop till följd av ålder. På Estetikstudion i Stockholm använder vi oss av preparat av typen Zfill och Uma Jeunesse då de har en bättre hållbarhet och ger en större effekt. De vanligaste ställena att använda sig av behandlingen med fillers på är i ansiktet och på läppar, käke och hals. Efter en behandling blir huden slätare och linjer blir mindre synliga. Behandlingen kan även hjälpa till med att skapa skarpare linjer kring läpparna och fylla ut akneärr.

När ska man använda filler?

Det finns många olika orsaker till att använda filler. Det kan till exempel vara att du vill forma konturerna i ansiktet, få fylligare läppar eller fylla ut fina linjer och veck. Behandlingen passar också den som har gamla akneärr som man vill ska bli mindre framträdande. Även händer och hals som kanske blivit slappa eller rynkiga med åldern kan med fördel behandlas med filler-injektioner. Behandlingen har även många fördelar. Den går både snabbt och gör inte heller speciellt ont. Om man vill kan man dessutom använda sig av bedövningskräm innan behandlingen. Resultatet syns direkt efter att man gjort injektionen. Om du vill ha ett snabbt resultat och kort konvalescens är detta ett bra val då du inte behöver undergå några avancerade kirurgiska ingrepp.

Boka tid för fillers i Stockholm

Fillers är en mycket effektiv metod för att släta ut huden snabbt utan att man behöver göra något kirurgiskt ingrepp. På Estetikstudion blir du mottagen i vackra lokaler med harmonisk atmosfär. Personalen är erfaren och välutbildad och ser till att skräddarsy en behandling som passar just dig. Estetikstudion i Stockholm använder även nya generationens fillers som har en längre hållbarhet och ger dig en större effekt.

Fillers 1,0 ml

45 min 2.500,00 kr

BOKA TID

Fillers Paketerbjudande 4 st 1,0ml

45 min 8.000,00 kr

BOKA TID

Hyalase-Ta bort oönskad filler

30 min 2.500,00 kr

BOKA TID

Z fill Refresh 1,0ml

30 min 1.795,00 kr

BOKA TID