Trådning i Stockholm

Trådning i Stockholm2021-04-15T13:25:53+00:00

Trådning i ansikte enligt dina behov

Trådning av ögonbryn och ansikte är något som har blivit allt mer populärt idag, speciellt i Stockholm. Behandlingen tar runt 15 minuter att utföra, och vi kan även erbjuda färgning efter att vi har gjort trådningen. Innan vi börjar behandlingen kommer vi att diskutera med dig hur du vill att dina ögonbryn ska se ut. Vi kan även komma med rekommendationer gällande formen och färgen på dina ögonbryn. Vi är experter i Stockholm på att hitta rätt form för dina ögonbryn.

Trådning ger ett långvarig resultat. Trådning är heller inte enbart för ögonbrynen, utan det kan göras på hakan, underläppen, överläppen och egentligen över hela ansiktet. Ring eller besök gärna vår skönhetsklinik i Stockholm för att få veta mer om oss och hur vi kan hjälpa dig. Vi älskar att träffa nya kunder och börja att skapa en bra relation tillsammans. Vi finns alltid tillgängliga för att svara på dina frågor.

Vad är trådning?

Det är en gammal tradition som kommer från Mellanöstern som nu har blivit allt mer populär i Stockholm. För att utföra trådning används en tunn bomullstråd som rullas över hårstråna och drar upp dem med roten. Området blir då fritt från små hårstrån och fjun som är svåra att få bort med plockandet med pincett eller med vaxning.

Vi kan hjälpa dig att få en fin form på dina ögonbryn och rama in ögonbrynen precis som du vill ha dem. Innan vi påbörjar behandlingen med trådning i Stockholm rengör vi alltid ditt ansikte ordentligt. Efter behandlingen kommer huden att vara lite röd, men det går över rätt snabbt. En stor fördel med denna metod är att om du utför den under en regelbunden tid så kan hårväxten minska på de områden som behandlats.

Forma ögonbryn med trådning hos oss i Stockholm

Vi erbjuder ett fast pris för trådning i Stockholm, och ger dig alltid ett prisförslag. Du kan räkna med att få en bra service hos oss och vi erbjuder resultat som syns. Vi hoppas att vi kan skapa en bra relation till dig så att du fortsätter att återkomma till vår klinik i Stockholm. Välkommen!

Färgning och formning av ögonbryn

40 min, 550 kr

BOKA TID