Microneedling i Stockholm

Microneedling i Stockholm2021-04-21T14:49:23+00:00

Hälsosam och fräsch hud efter behandling

Microneedling är en en metod för dig som vill återfå hudens lyster och samtidigt strama åt huden. Med hjälp av en Dermapen-penna som är försedd med 12 stycken mikronålar penetreras huden för att skapa tusentals små mikrokanaler. Detta innebär att huden skadas på ett kontrollerat vis, vilket i sin tur sätter igång kroppens naturliga läkningsprocess. När huden mikroskopiskt skadas vill kroppen genast reparera skadorna och börjar därför producera nytt kollagen och elastin. Vi använder dessutom på vår klinik i Stockholm en extra vitamincocktail vid våra behandlingar med microneedling. På så sätt kan vi hjälpa kroppen på traven. Resultatet blir en åtstramad hud med ny, fräsch lyster.

Varför välja oss för microneedling i Stockholm?

Behandling hos oss i Stockholm med Microneedling är till för dig som vill ge din hy en riktig boost. På Estetikstudion erbjuder vi flera olika behandlingar som passar för hudföryngring. Behandlingen är naturlig på så sätt att den stimulerar kroppen att läka sig själv, samtidigt som man uppnår ett tydligt resultat. Metoden har flera användningsområden och kan effektivt användas för att minska ärr, hudbristningar, stora porer eller vitiligo. Naturligtvis kan behandlingen även användas av de som endast är ute efter att boosta hudens naturliga föryngringsprocess. Innan du genomför behandlingen bör du vara medveten om att en viss hudrodnad, svullnad och eventuellt också lätt sveda kan uppstå efteråt. Detta är normalt och innebär att huden läker sig själv. Inom ett par dagar är huden helt återställd och hudens struktur bättre än innan. Microneedling kan utföras på alla hudtyper med Dermapen oavsett ålder och passar därmed de flesta.

Microneedling med Dermapen ger din hy lyster

Microneedling med Dermapen föryngrar din hy och ger den ny lyster. Du kommer inte bara att få ny, åtstramad hud utan även ny energi i ditt liv. Vi på Estetikstudion bryr oss om ditt välmående och tror att ett välmående yttre kan bidra till ett mer välmående inre. Vi erbjuder en bred palett av skönhetsbehandlingar för att du ska bli ditt bästa jag.

Microneedling

60 min 1.900,00 kr

BOKA TID

Microneedling kur 3ggr

60 min 4.800,00 kr

BOKA TID

Microneedling kur 5ggr

60 min 6.500,00 kr

BOKA TID